28.5.08

Bombardeando nubes desde los Pirineos


Tío, esto supera al creti, leed, leed, cómo nos putean a los catalanes!!!!

TOTHOM QUI SENTI ALGUNA PREOCUPACIÓ PER LA SEQUERA QUE PATIM QUE LLEGEIXI I QUE FACI ARRIBAR AQUEST COMUNICAT A TOTHOM, SI US PLAU! SI ÉS QUE US HO VOLEU CREURE CAL DESTAPAR L'EXISTÈNCIA DE LES AVIONETES

ANTI-PLUJA!

LA SEQUERA QUE ESTEM PATINT A CATALUNYA POC TÉ A VEURE AMB EL CANVI CLIMÀTIC!

Nomès patim una greu sequera a Catalunya quan a la resta de la penísula continua plovent, casual oi? El canvi climàtic està afectant a tot el món i també al clima de la penísula ibèrica i de França, però el que vivim a Catalunya no és fruit del canvi climàtic!!!!!!!!!!

AVIONETES QUE SURTEN A DISPERSAR LA PLUJA A LES COMARQUES DE LA CATALUNYA CENTRAL

JA ES HORA QUE ES DESTAPI LA POLÍTICA DE DISPERSAR LA PLUJA, TOT TIRANT SULFUR DE PLATA, TAN SOLS PER A QUÈ LES COMPANYIES ASSEGURADORES DE CALAMARSA I PEDREGADES PUGUIN CURAR-SE LA BUTXACA

Qui vulgui pensar que VEIEM OVNIS que pensi el que vulgui però ja tenim proves fotogràfiques en que es veu clarament que cada vegada que el cel amenaça pluja unes misterioses avionetes surten i passen per entremig dels núvols, al cap de pocs minuts el cel s'ha dispersat en dos i s'obra una clariana que impedeix que es produeixi la pluja i torna a sortir el Sol.
Aquest fenòmen es produeix a les comarques del Solsonès, la Segarra, l'Anoia entre d'altres comarques de la província de Lleida. Estem davant de la política que hi havia darrera dels incendis provocats del 94 i del 98 a les mateixes comarques. Finalment la Generalitat va culpar FECSA-ENDESA pel mal estat de les línies elèctriques però tots els que vam viure els incendis i ens va tocar d'aprop sabem i no oblidarem que per cada foc provocat per una línia d'alta tensió 15 focus eren provocats manulament pels piròmans pagats per algún peix gros que mai s'ha destapat.
En quinze anys ens han exterminat els nostres boscos i ara no permetrem que aquestes avionetes continuint sortint a dispersar els núvols, estem disposats a tot per aturar aquest atemptat ecològic que nomès està patint Catalunya i no sabem qui hi ha al darrera. S'està parlant d'organitzar Antiaeris i la impotència que sentim es de no disposar de tancs militars per fer baixar aquestes avionetes que volen a pocs metres d'altura.

Aquest passat divendres a Solsona es va fer la primera conferència sobre aquestes avionetes en que van assistir més de 300 persones que totes afirmaven haver vist alguna vegada com a mínim aquestes avionetes tirant sulfur de Plata o algún altre producte químic per evitar la pluja. També es va donar constància que aquestes avionetes ja van començar a sortir l'any 98 però ara ha anat a més.

A Calaf (comarca de l'Anoia) hi ha un dels dipòsits de cotxes nous a l'aire lliure més importants de la provincia de Barcelona i estàn cansats de veure com cada vegada que el cel amenaça tormenta passa l'avioneta i evita que caigui una sola gota d'aigua, evidentment al darrera hi han les companyies asseguradores d'aquestes multinacionals de cotxes contra pedregades igualment com passa a la província de Lleida amb la fruita.
Tots el pagesos i gent propera estem indignats amb aquesta situació perquè el govern segur que té constància d'aquesta activitat però evidentment no en parlarà i a sobre està tirant endavant d'amagat el transvassament del Segre tot i la no autorització per part del Govern Espanyol, inclús ja es coneix l'empresa que té adjudicades les obres per al transvassament.

A mesura que anem avançant sobre el tema anirem informant perquè ja en podeu estar segurs que de l'existència d'aquestes avionetes no en sortirà mai res als mitjants de comunicació!!!! però som molts els que les veiem! i no veiem OVNIS encara que alguns ens tractaràn de bojos i que tenim al.lucinacions!!!

CAL QUE ENS UNIM PER ATURAR AQUESTA POLÍTICA TERRORISTA PER PART D'AQUESTES COMPANYIES ASSEGURADORES!

(TESTIMONI ANÒNIM)

La conspiranoia, esa enfermedad altamente contagiosa. El mensaje que rula estos días por BCN y alrededores dice algo así como que se están bombardeando las nubes en los Pirineos para que no llueva en Cataluña. Para los que no dominamos el idioma de Berenguer IV a ver si Norelijm o los druidas de la cerveza nos aclaran un poco el prospecto!!!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

no me e enterao de una mierda, no se,lo mismo es porke no hablo catalan...

Anónimo dijo...

ni casi casi escribes castellano, eh?

Alberto Calvo dijo...

dice que desde el año 98 unas avionetas lanzan sulfuro de plata
y queasin las nubes se disuelven y no llueve y que eso beneficia a las aseguradoras porque no pedrisca y amas favorece los incendios blibliblubliblebloblo...
juer que historia

Alberto Calvo dijo...

SON LOS CHINOS !....es una cospirasion de la chinaaaaa

http://www.20minutos.es/noticia/267273/0/china/lluvia/juegos/

Alberto Calvo dijo...

AAAAAAH es terribleeee tamien atacan soria y aragon la vionetaaassss

http://www.mundoparapsicologico.com/230-A_Extranas-avionetas-impiden-la-lluvia-en-Aragon-y-Soria

Anónimo dijo...

Es un bulo clásico: es la tercera versión que escucho.

Una en Murcia, donde los establecimientos de playa mandan las avionetas para que no llueva perjudicando a la huerta.

Otra en el secano de Aragón, donde la General Motors manda las avionetas para evitar que granice y se abollen los coches en depósito de la planta de Opel, y también evitan la lluvia.

en fin, que en cuanto no llueve una temporada, hay que echarle la culpa a alguien, se ve

TARRIÑOMAN dijo...

El texo vien a decir:
- Que si no llueve es por que la Generitat dispersa las nuves para que asi escasee el agua y se pueda hacer el trasvase por que entre otras cosas, las obras (y se entiende que la pasta) ya estan concdidas.
- Que con los inciendios los mismo pero en vez de culpar a la Generalitat se culpa a "Peces Grandes"
- Que en Lleida tol mundo ve aviones cabrones. Lo mismo en comarcas centrales como en l'Anoia.
- Que los del comunicado sienten tristeza por no tener "tanques militares para hacer bajar a esas avionaetas" y que se quieren autogestionar/currar unos dispositivos antieaeros caseros.
- Que los pagesos estan muy mosqueados.

PD. Un francés no sabe, a priori, polaco.
PDD. Lo mismo pero al revés.
PDDD. Los catalanes tienen un sentido del humor raro, y el tema paranoia esta bien presente en todos los moviemientos así un poco anti,como en to los laos.
PDDDD. Esto han sido los okupas fijo.


-

Alberto Calvo dijo...

por fin lo comprendo.....por fin todo encajaaaaa....EL HOMBRE PROVOCA LAS LLUVIAS !

koko dijo...

los cabrones de las avionetas esas, se podían haber pasado por la sierra, que estuve de vacaciones este finde y no paro de llover!! cabrones!! seguro q si es zapatero el q esta de vacaciones lo bombardean....pa q no llueva claro.

Anonimo dijo...

¿Y no les cuesta mas dinero el tener que estar fletando aviones que vuelen por las montañas soltando plata?

¿Cuantas cuentas de banco hara falta abrir para conseguir las suficientess cuberterias de plata para arrojar a las nube?