22.6.07

LLega el finde: cretino recomienda (II)....



Anselm Clavé, 9 La Roca del Vallès

Obert de 19h. a 3h.




DISSAB T E 23 JUNY - A PAR T IR DE LES 23:00h.- 4 ECUS (EL CONCER T )

REVE T LLA DE SAN T JOAN AMB

MOToCICLON Des de Madrid arriben aquestes bèsties dels escenaris, per presentar-nos el que serà el seu primer LP “Himnos del Extraradio” a Rock is Pain. Ells ja fa anys que han jevimetalitzat el punk rock, perquè son la més gran màquina berraca xafaterrossos mai concebuda, fent temes d’origen rock amb influència barribaixera vuitantera, nits interactives a cop de garrafó, fum, suor i sentiment de barri. Son els punks del heavy o els heavis del punk? Punys encuernats, himnes del rock de perifèria macarroide, on AC/DC i Motorhead es donen la ma amb Dictators i Plasmatics, o els Barón amb la T rapera. Bojos per l’actitud del Detroit dels Stooges… però a la seva “puta brundi” que diria el gran Robertez. Ells son del rock!!! Pastruzal forever!!

Escoltal’s a: http://www.myspace.com/motociclon



ROCK’N’ROLL SUICIDE Es una banda de Barcelona que tributa en directe a Iggy Pop & T he Stooges, per rememorar aquells moments de batalla de mitjans dels 70 on el rock va derivar cap el que més endavant seria el punk. Search and Destroy!!!

Escoltal’s a: http://www.myspace.com/rocknrollsuicideband



DJ MIKE BARRIOS En acabar el concert, el gran Uri Gutinell, baixista de El Mal Ja Està Fet, ens oferirà un repertori variat de musiqueta lasciva i fresca per moure la carcanada i passar la nit de revetlla fent el carcamal i movent totes les parts del cos.


NI T BUS

DES DE LA ROCA CEN T RE SUR T EN BUSOS A BARCELONA (i viceversa), AMB PARADA A RONDA SAN T PERE/PASSEIG DE GRACIA, AMB ELS SEGÜENTS HORARIS:

LINIA N72

· 0:26 horas

· 1:26 horas

· 2:26 horas

· 3:26 horas

Més informació de transports al: 902130014 o www.sagales.com



SI NO VOLS REBRE MÉS MISSA T GES COM AQUES T , ENS HO DIUS I T ’ESBORREM DE LA LLIS T A SENSE PROBLEMES!!!


2 comentarios:

Anónimo dijo...

EN ESPAÑOL, COÑO!!

Anónimo dijo...

en mis tierras no se pone el sol